Device-ul premium vine cu un afișaj în culori intense, funcții îmbunătățite de antrenament în grup,

difuzor încorporat și multe altele — totul fără a sacrifica durata de viață a bateriei

Garmin introduce Edge® 1050, cel mai luminos, inteligent și conectat ciclocomputer din gamă. Dispunând de un ecran tactil vibrant, Edge 1050 combină navigarea superioară, urmărirea performanței, informațiile despre trasee și conectivitatea inteligentă, oferind în același timp până la 20 de ore de viață a bateriei în cele mai solicitante cazuri de utilizare și până la 60 de ore în modul de economisire a bateriei. Dotat cu funcții ce susțin coeziunea comunității, Edge 1050 le oferă bicicliștilor posibilitatea de a primi alerte de pericol rutier raportate de colegii lor și de a vedea mesaje și clasamente în timpul curselor în grup. În plus, noi caracteristici, precum crearea de curse direct pe dispozitiv, Garmin Pay™, un difuzor încorporat și multe altele, ajută la îmbunătățirea fiecărei curse .

Suntem încântați să prezentăm cel mai capabil și performant computer pentru bicicletă de până acum –  Edge 1050. Oferind o experiență de călătorie excepțională, navigare superioară și funcții concentrate pe comunitate, cel mai nou computer pentru ciclism este creat pentru a menține bicicliștii motivați, indiferent dacă aceștia plănuiesc o plimbare de grup sau o aventură solo.” – Alexandru Moise, Regional Sales & Marketing Manager România, Bulgaria, Ungaria & Moldova.

Ture cu bicicleta (împreună)

Plimbările cu bicicleta devin și mai distractive cu funcțiile concepute pentru a reuni comunitatea.

  • Noile îmbunătățiri aduse funcției GroupRidele permit utilizatorilor să rămână conectați cu mesaje în timpul călătoriei, locații live și alerte de detectare a incidentelor, care îi pot notifica și direcționa pe ceilalți cicliști către un biciclist care are nevoie de ajutor. Bicicliștii pot adăuga clasamente și premii, inclusiv Speed ​​Racer (cea mai mare viteză maximă), Chatterbox (cel care folosește cel mai mult funcția de mesagerie GroupRide), Worker Bee (cel mai mult timp petrecut pedalând) și multe altele.
  • Alertele de pericol rutierraportate de ceilalți bicicliști sunt primite direct pe ecran. Aflați totul despre gropi sau copaci căzuți – și chiar contribuiți la harta pericolelor pentru a alerta alți cicliști.

Actualizările GroupRide și alertele de pericol rutier vor fi disponibile în curând și pe computerele de ciclism din seria Edge 540, Edge 840 și Edge 1040.

Alte noutăți

  • Un update de design: carcasa unghiulară și butoanele discrete, integral din metal, plus o montură sfert de tură ce poate fi înlocuită, sunt completate de un afișaj viu, cu cristale lichide, de 3,5”.
  • Plăți contactless Garmin Pay: puteți plăti la cafenea sau pentru o gustare, cu o apăsare a ecranului.
  • Difuzor încorporat: auziți instrucțiunile de antrenament și navigare și alertați bicicliștii și pietonii din față, folosind soneria de pe dispozitiv.
  • Creator de trasee pe dispozitiv: creați cu ușurință curse chiar pe device, folosind ecranul tactil receptiv și activați sau dezactivați diferitele suprapuneri ale hărților.
  • Tip suprafață: vedeți drumurile asfaltate sau neasfaltate în timp ce călătoriți și primiți alerte pentru secțiunile neasfaltate viitoare.
  • Traseul specific călătoriei: obțineți traseul potrivit pentru o anumită călătorie, indiferent dacă este vorba de munte, pietriș sau asfalt.
  • Manager de hărți cu conectivitate Wi-Fi: Adăugați, schimbați sau actualizați hărți suplimentare prin Wi-Fi, chiar de pe computerul de ciclism.

 

„Am văzut multe iterații Edge de-a lungul anilor și niciuna nu m-a încântat vreodată ca 1050. Interfața de utilizator este uimitoare. Fie că este vorba despre mesaje, vreme sau segmente Strava, totul este rapid disponibil. Noile caracteristici sunt, de asemenea, extraordinare – nu trebuie să-mi fac griji pentru portofelul meu, datorită Garmin Pay, iar posibilitatea de a crea trasee pe Edge (și găsirea stațiilor de apă) este, de asemenea, un mare plus. Una dintre noutățile mele preferate este însă difuzorul încorporat — există un buton pentru soneria pentru bicicletă! Zilele în care am strigat „în stânga ta” s-au încheiat, în sfârșit! Noul display este uluitor și schimbă complet experiența, iar culorile vibrante și contrastul uimitor fac afișajul clar și ușor de văzut. Ca biciclist cu experiență, apreciez foarte mult ușurința de utilizare a noului Edge 1050. Sincer, noile funcții și tehnologii sunt câteodată greu de folosit pentru cicliștii maturi, dar Edge 1050 le integrează perfect și le face ușor accesibile.” — Timothy O’Donnell, triatlet profesionist și sportiv sponsorizat de Garmin

Pregătiri pentru următoarea cursă importantă

Având numeroase instrumente avansate de antrenament, Edge 1050 ajută bicicliștii să performeze în fiecare cursă. Planurile de antrenament gratuite Garmin oferă antrenamente personalizate care se adaptează în funcție de performanță și recuperare, în timp ce antrenamentele zilnice sugerate oferă sugestii de curse bazate pe capacitatea curentă de antrenament a biciclistului și VO2 max.

Datele de la Firstbeat Analytics™, cum ar fi VO2 max, starea antrenamentului, aclimatizarea la căldură și la altitudine și multe altele, pot ajuta bicicliștii să-și evalueze performanța și să vadă cum le rezistă corpul, în timp ce caracteristici precum capacitatea de a merge pe bicicletă și cerințele traseului, le permit bicicliștilor să-și compare abilitățile cu cerințele specifice.

Înainte de a pleca, Trendline™ Popularity Routing poate fi utilizat pentru a găsi cele mai bune rute parcurse de alți bicicliști Garmin, în timp ce Garmin Cycle Maps (preîncărcat) include date despre traseele de mountainbike din întreaga lume de la Trailforks. Bicicliștii pot folosi, de asemenea, navigarea prin drop pin pentru a trimite un POI („pin”) de la Apple Maps și a primi automat traseul către acea locație.

Performanță maximă

Edge 1050 include informații valoroase despre performanță, pentru a ajuta bicicliștii să pedaleze mai inteligent. Nivelul de rezistența în timp real îi poate ajuta pe bicicliști să-și monitorizeze îndeaproape și să-și urmărească efortul. Între timp, ghidul de putere ia acum în considerare datele vântului și rezistența de moment a unui biciclist pentru a face ajustări în timp real la obiectivele cursei. ClimbPro le permite cicliștilor să vadă gradul fiecărei urcări, în timp ce Climb Explore oferă informații despre urcări, direct pe dispozitiv sau în Garmin Connect. Dinamica avansată a ciclismului oferă cicliștilor informații despre performanța lor, inclusiv numărul de sărituri, distanța dintre sărituri, Grit® și Flow™.

Mereu conectat

Pentru un plus de încredere în timpul călătoriei, Edge 1050 include funcții de siguranță precum LiveTrack și detectarea incidentelor și este compatibil cu seria Varia™ de radare pentru ciclism și lumini inteligente, precum și cu inReach. Pentru utilizare pe tot parcursul anului, Edge 1050 este compatibil cu Tacx®. De asemenea, poate fi personalizat cu aplicații și widget-uri din aplicația Connect IQ.

Edge 1050 este disponibil la un preț recomandat de 3.719 lei https://www.garmin.com/ro-RO/p/1196129/

Garmin Romania oferă o experiență desăvârșită cu ajutorul echipei de specialiști care ajută cu informații

despre produse și comenzi, precum și suport pentru achiziția de noi dispozitive, reparații, manuale sau

software. Centrul de asistență (service și suport) este disponibil pentru toți clienții din România, în limba

română. Serviciul este disponibil 24/7 pe https://support.garmin.com/ro-RO/ și de luni până vineri,

telefonic, la 0800 36 00 38 (apel gratuit).

Garmin a revoluționat viața plină de aventură, adrenalină și curaj a atleților și pasionaților de sport din

întreaga lume. Dedicată produselor ce sporesc performanța, dar și siguranța, echipa Garmin oferă tuturor

șansa de a se depăși pe sine, în orice moment.

Garmin Ltd. este incorporată în Elveția, cu filiale în USA, Taiwan și Marea Britanie. Garmin și fēnix sunt

mărci înregistrate, iar Garmin Pay, PacePro și Connect IQ sunt mărci ale Garmin Ltd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *