Coloana sonoră EA SPORTS FC™ 25 conține 117* melodii de la artiști din 27 de țări, inclusiv Billie Eilish, Fred again…, Ice Spice, Charli xcx, Glass Animals, J Balvin, JUMADIBA, Obongjayar și mulți alții  

București, România – 17 septembrie 2024 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a lansat coloana sonoră oficială a jocului EA SPORTS FC™ 25, o selecție internațională, ce reunește mai multe genuri muzicale. Coloana sonoră din acest an va conține 117* melodii de la numeroși artiști globali, pentru a satisface toate gusturile muzicale ale jucătorilor și pentru a-i ajuta să descopere diferite piese în timp ce joacă FC 25.

De la introducerea sa pentru prima dată în 1997, coloana sonoră a devenit un moment cultural în calendarul muzical și a oferit o platformă multor artiști în devenire, ale căror cariere au luat avânt după apariția sa. Continuând dinamica coloanei sonore de anul trecut, care a explorat o multitudine de artiști internaționali, soudtrack-ul FC 25 pune în evidență o gamă eclectică de genuri, inclusiv fuziunea pop arabo-latină experimentală a lui Elyanna, „viitorul ghetto funk” al sud-africanului Moonchild Sanelly și sinteza dintre muzica tradițională Palanque și rapul urban al grupului afro-columbian Kombilesa Mi.

Lista de piese prezintă, de asemenea, o serie de deschizatori de drumuri în domeniul musical la nivel internațional, de la Disclosure și Ice Spice la Kasabian, în plus față de artiștii superstar, inclusiv câștigătoarea a două premii Oscar Billie Eilish; Prințul Reggaetonului J Balvin; superproducătorul britanic Fred again; Charli xcx, al cărei album „Brat”, aclamat de critici, a inspirat o tendință de personalitate culturală în această vară; rapperul japonez JUMADIBA; artistul Afrobeat de neegalat Obongjayar; rockerițele spaniole Hinds; și celebrul revivalist jungle Nia Archives. Pe coloana sonoră se va regăsi și un cântec nou-nouț al rapperului polonez MATA, superfan FC, care a prezentat EA SPORTS FC în videoclipul său.

„FC 25 este o sărbătoare globală a muzicii noi care șterge granițele, îmbrățișează mai multe genuri și oferă mai multe surprize”, a declarat Steve Schnur, Worldwide Executive and President of Music pentru Electronic Arts. „Echipa EA Music a petrecut aproape un an creând o coloană sonoră epică care va defini partea muzicală a sezonului următor și va ridica spiritul jocului ca niciodată până acum”.

Coloana sonoră FC 25 include mai multe melodii inedite încă nelansate, programate să apară mai târziu în acest an, inclusiv o piesă a capetelor de afiș de la Glastonbury și a șasea cea mai premiată trupă din toate timpurile, Coldplay. Două piese inedite de la Delfina Dib – o artistă argentiniană a cărei muzică reflectă diversele ei rădăcini libaneze și hispano-italiene – vor fi de asemenea incluse în FC 25. Alte melodii vor fi interpretate de FKA Twigs, nominalizată la premiul Mercury, și de Catfish and the Bottlemen, rockerii galezi cu vânzări de platină.

  • Legenda Reggaeton J Balvina spus: „Este incredibil să fiu prezent în coloana sonoră a unui joc atât de iconic. Muzica mea facând parte din coloana sonoră FC 25 și împărtășind această onoare cu atât de mulți alți artiști talentați la nivel mondial este ceva ce nu voi uita niciodată. Abia aștept să experimentez totul atunci când voi juca”.
  • Delfina Dib, proaspăt lansată anul trecut cu albumul său de debut „Directo al Cora”, a declarat: „Există atât de mulți artiști globali uimitori pe coloana sonoră FC 25 și este cu adevărat incredibil că două dintre melodiile mele au fost incluse în acest an. În fiecare an, tracklistul devine din ce în ce mai internațional, iar să particip alături de unii dintre eroii mei este un vis devenit realitate”.

EA SPORTS colaborează de trei ani cu Spotify, cel mai popular serviciu de streaming audio prin abonament din lume, pentru a da viață coloanei sonore și pentru a le oferi fanilor acces la piesele lor preferate de la FC. Colaborarea dintre EA SPORTS și Spotify își propune să aducă fanilor tot ce este mai bun din fotbal și muzică, an de an, meci de meci. Ascultă întreaga coloană sonoră EA SPORTS FC 25 pe Spotify aici și pe majoritatea platformelor de streaming.

EA SPORTS FC 25 va fi disponibil pentru a fi jucat pe 27 septembrie, cu early access prin ediția Ultimate disponibilă începând cu 20 septembrie. Precomenzile sunt acum disponibile pentru EA SPORTS FC™ 25, care va fi lansat pe PlayStation® 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch™.

Pentru mai multe informații despre EA SPORTS FC 25, vă rugăm să vizitați easports.com/fc25. Rămâneți la curent cu toate știrile și anunțurile viitoare pentru EA SPORTS FC pe canalele noastre de social media.

*114 melodii vor fi disponibile din 27 septembrie, 3 melodii vor fi incluse prin actualizări post-lansare

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este un lider global în divertismentul interactiv digital. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru console conectate la internet, dispozitive mobile și calculatoare personale.

În anul fiscal 2024, EA a înregistrat venituri nete GAAP de aproximativ 7,6 miliarde de dolari. Cu sediul central în Redwood City, California, EA este recunoscută pentru un portofoliu de mărci de înaltă calitate, aclamate de critici, precum EA SPORTS FC™, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, EA SPORTS™ Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™ și EA SPORTS F1®. Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA, EA SPORTS, EA SPORTS FC, Battlefield, Need for Speed, Apex Legends, The Sims, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci comerciale ale Electronic Arts Inc. John Madden, NFL și F1 sunt proprietatea proprietarilor respectivi și sunt utilizate cu permisiune.

Despre Spotify

Misiunea Spotify este de a debloca potențialul creativității umane, oferind unui milion de artiști creativi oportunitatea de a trăi din arta lor și miliardelor de fani oportunitatea de a se bucura și de a fi inspirați de ea. Platforma Spotify a revoluționat pentru totdeauna ascultarea muzicii atunci când a fost lansată în 2008. Intrarea noastră în podcasting a adus inovație și o nouă generație de ascultători pentru acest mediu, iar în 2022 am intrat pe următoarea piață audio pregătită pentru creștere prin adăugarea cărților audio.

Astăzi, mai mulți ascultători ca niciodată pot descoperi, gestiona și savura peste 100 de milioane de piese, 6 milioane de titluri de podcasturi și 350 000 de cărți audio a la carte pe Spotify. Suntem cel mai popular serviciu de streaming audio prin abonament din lume, cu peste 626 de milioane de utilizatori, inclusiv 246 de milioane de abonați în peste 180 de piețe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *